Et ve de gust una amanida tèbia? Continua llegint doncs perquè aquesta és una amanida de festa!
Fà cil, rà pida i saludable. Som-hi?
Necessites:
- Brots verds variats
- Carbassa
- 1 magrana
- 1 cda de vinagre de poma
- 2 cdes d´OOVE (Oli d´Oliva Verge Extra)
- 4 cdes suc de taronja
- 1/2 cdeta sal iodada
- Pebre negre (al gust)
- Nous (opcional)
Elaboració
Pela bé la carbassa (jo sempre ho faig amb l´ajuda d´un pelador de patates) i talla-la a là mines. Salpebra al gust.
La carbassa la pots fer a la planxa amb una mica d´oli o aprofitar si has d´utilitzar el forn i coure-la al forn.
Mentrestant pela i desgrana la magrana.
Quan la carbassa estigui cuita reserva-la.
En un bol posa el suc de taronja, el vinagre, l´oli i remena enèrgicament amb una forquilla. Reserva.
I ja pots muntar el plat.
Primer de tot posa un bon grapat de brots verds, afegeix les là mines de carbassa i per sobre posa els grans de la magrana i unes quantes nous. Finalment i abans de servir posa per sobre la vinagreta de taronja.
M´expliques si t´ha agradat aquesta amanida?
Menjar saludable no ha de ser pas avorrit i poc gustós, oi?
Deixa un comentari