Aquesta recepta de braves de carbassa és realment fà cil, saludable i a més està bonÃssima.
Si et ve de gust donar-te un caprici i gaudir d´un bon snack o pica a pica aquesta és la teva recepta. Acompanya les Braves de carbassa de salsa de iogurt o ketchup casolà . T´animes?
Necessites:
- Carbassa a daus
- Sal iodada
- OOVE
- Condimenta al gust (pebre vermell, pebre negre, all en pols, etc.)

Elaboració
Pela i neteja la carbassa de les llavors i talla-la a daus.Â
Posa els daus de carbassa en una carmanyola i condimenta al gust i, a continuació, posa un raig d´oli d´oliva verge extra.Â
Tapa la carmanyola i sacseja enèrgicament perquè s´integrin i barregin bé tots els ingredients.
Prepara una safata amb paper de forn i posa els daus de carbassa a sobre ben escampats sense que es sobreposin uns als altres.
Amb el forn pre-escalfat posa la safata i deixa coure durant 20 minuts a 180ºC i, finalment 10´més a 220ºC perquè quedin més cruixents.Â
T´agraden les patates braves? T´animes a provar la versió amb carbassa?
Â
Deixa un comentari