Aprofitant aquests dos regals que ens ofereix la tardor, avui em ve de gust compartir amb tu aquesta recepta de Crema de carbassa i moniato. La proves?
Necessites:
- 1 moniato gran
- 3 cebes
- tros de carbassa gran
- OOVE (Oli d´Oliva Verge Extra)
- 1/2 cdta sal iodada
- 1 cdeta nou moscada
- Pebre negre (al gust)
- Aigua
Elaboració
Pela bé la cabassa i el moniato amb l´ajuda d´un pelador de patates i talla´ls a daus. Pela i talla les cebes en juliana.
En aquest cas jo he utilitzat mitja carbassa gran. Pensa que és una crema de carbassa, aixà doncs, és l´ingredient que ha d´estar més present.
Posa una mica d´oli d´oliva en una cassola i quan aquest estigui calent afegeix les verdures i el moniato, una mica de sal, el pebre i la nou moscada. Remena bé durant uns minuts.
Afegeix aigua fins a cobrir els ingredients i amb la cassola tapada a foc mig deixa coure fins que les verdures estiguin toves.
Treu del foc.
Passa la barreja pel braç elèctric fins a aconseguir una barreja homogènia i sense grumolls. Si t´agraden les cremes més espeses treu una mica d´aigua (l´aigua de cocció la pots guardar en un pot de vidre a la nevera i reaprofitar-la en alguna altra recepta).
I ja tindràs a punt la crema de carbassa i moniato. Serveix ben calenta.
Has provat mai la crema de carbassa amb aquest toc de moniato?
Si prepares la recepta m´agrada saber si t´ha agradat.
I als més petits de casa?
Deixa un comentari