Si t´agraden els plats de cullera aquà tens una nova recepta!! Aquesta preparació és fantà stica per aquests dies freds d´hivern.
Amb aquesta crema de carbassa i poma gaudiràs d´allò més grà cies al seu sabor dolç.
A més, és una bona proposta de re-aprofitament, de vegades ens queda una carbassa oberta o tenim unes pomes que comencen a estar una micona lletges, doncs fer una crema i donar-li una nova vida aquestes verdures/fruites sempre és una molt bona opció. Som-hi?
Necessites:
- 600gr de carbassa pelada a trossos
- 3 pomes grosses
- 2 cebes
- OOVE (Oli d´Oliva Verge Extra)
- 1/2 cdta sal iodada
- pebre negre (al gust)
- 1 cdeta nou moscada
- Aigua calenta

Elaboració
Renta bé les verdures i les pomes i pela-les, a continuació, talla-les a trossos.
En una cassola (o olla) posa 1 cda d´OOVE i quan aquest estigui calent afegeix les verdures i les pomes, remena durant 4-5´amb el foc mig.
Afegeix una mica de sal, la nou moscada i el pebre negre. Remena.
Tot seguit cobreix tots els ingredients amb aigua calenta i tapa la cassola. Deixa coure fins que la carbassa i la resta d´ingredients estiguin tous.
Treu del foc.
Passa la barreja pel braç elèctric fins a aconseguir una barreja homogènia i sense grumolls. Si t´agraden les cremes més espeses treu una mica d´aigua (l´aigua de cocció la pots guardar en un pot de vidre a la nevera i reaprofitar-la en alguna altra recepta).
I ja tindràs a punt la teva crema de carbassa i poma! Bon profit!
T´agrada la crema de carbassa?
Tens alguna recepta preferida on la carbassa sigui protagonista?
Deixa un comentari