Amb el fred ve de gust menjar plats calentons i t´asseguro que aquesta crema de Cigrons i pastanaga és una d´aquelles receptes que gaudeixes d´allò més durant aquests mesos més freds de l´any. Ho proves?
Necessites:
- 400 gr cigrons cuits
- 500 gr pastanagues
- 2 cebes
- 1 cdta nou moscada
- 1 cdta gingebre en pols
- sal iodada
- pebre negre
- OOVE (Oli d´Oliva Verge Extra)

Elaboració
Pela i talla a trossos les pastanagues i les cebes. En una cassola posa una culleradeta d´oli d´oliva i quan estigui calent afegeix les verdures.
Remena durant un parell de minuts i afegeix les espècies. Remena de nou.
Cobreix les verdures amb aigua i deixa coure a foc mig amb la cassola tapada.
En aquesta recepta jo he fet servir cigrons ja cuits, aixà que els he afegit a meitat de la cocció.
Treu del foc quan la pastanaga estigui tova i passa pel braç elèctric fins a aconseguir una crema sense grumolls.
Servir ben calenta.
T´agraden les cremes o ets més de menjar amb forquilla?
I als més petits de casa, quina versió els hi agrada més?
Deixa un comentari