Quan arriba la calor tenim ganes de menjar preparacions ben fresquetes, però de vegades ens falten idees i, d´altres ens fa por experimentar amb segons quines barreges d´aliments, oi?
Aquesta recepta de Crema freda de pastanaga i mango és molt fà cil de fer i, és tot un contrast de gustos. T´animes a provar-la?
Necessites:
- 1/2 branca d´api
- 1/2 mango
- 1/2 kg de pastanagues
- Aigua
- 1/2 cdeta de sal iodada
- 1 trosset de jingebre fresc
- 1 rajolà de llet sencera (pots substituir-la per beguda de soja)

Elaboració
Renta l´api i pica´l a trossos petits. Neteja i pela les pastanagues i treu la carn de mig mango.
Posa aigua i 1/2 cdeta de sal iodada en un cassó i afegeix les verdures. Deixa coure aproximadament 20 minuts, fins que tot estigui tendre. Treu del foc.
Posa al got de la batedora les verdures i afegeix també el mango i el jingebre. Tritura fins a aconseguir una crema homogènia, sense grumolls.
Pots afegir una micona de llet (o beguda de soja) si veus que queda massa espés.
Serveix ben fred.
T´agraden els contrastos que ens ofereixen les preparacions on barregem verdures i fruita?
Deixa un comentari