Continuem amb les hamburgueses de llegums…
Aquesta recepta d´hamburguesa de cigró i col va sorgir un dia que tenia excés de col a la nevera i li havia de donar sortida d´alguna manera. Doncs saps què? De totes les hamburgueses amb llegums que faig és la que més m´agrada. La vols provar?
Necessites:
- 150 gr cigrons cuits
- 1 ceba
- tros de col
- 1 dent all
- 1 cda de pebre Vermell
- Julibert (al gust)
- ½ cdeta sal iodada
- 2 cdes farina de cigró
- OOVE
Elaboració
Posa una cdeta d´OOVE al wok o paella i, quan estigui calent, afegeix la ceba i la col tallades en juliana i molt fineta, remena uns minuts i a continuació posa-hi un dent d´all i el julibert, tot ben picat. A foc mig ves remenant de tant en tant, en compte no s´enganxi.
Després, encara al foc, quan les verdures vagin estovant-se afegeix, el pebre vermell, la sal iodada i remena bé. Afegeix els cigrons ja nets i cuits i tonar a remenar un parell de minuts.
Treu del foc.
Posa la barreja en un bol i passa-ho durant uns minuts pel braç elèctric.
Afegeix dues cullerades de farina de cigró. I amb l´ajuda d´una forquilla remena bé fins que la farina quedi absorbida per la barreja anterior.
Ara ja és el moment de donar forma a les hamburgueses.
Posa en una paella unes gotes d´oli d´oliva i quan estigui ben calent ves fent les hamburgueses pels dos costats.
Pots acompanyar les hamburgueses d´un saltat de porro (part verda, reaprofitada d´altres receptes) i ceba i tindràs un à pat complet!
M´expliques com van de llegums els teus menús setmanals? Com t´agraden més?
Si fas la recepta m´agradarà que m´expliquis quin ha sigut el resultat.
Deixa un comentari