El nap és una hortalissa que sovint no es fa sevir massa més que per afegir una micona al caldo. Li dones una oportunitat? Et sorprendrà !
Avui et proposo una recepta fà cil, saludable i bonÃssima, només amb 4 ingredients.
Necessites:
- Naps
- Farigola (seca o branca)
- OOVE (Oli d´Oliva Verge Extra)
- Sal iodada

Elaboració
Pel i talla els naps a rodanxes. En aquest cas jo he utilitzat 3 naps mitjans.
Prepara una safata de forn i amb l´ajuda d´un pinzell pinta amb una mica d´oli d´oliva i a sobre posa les rodanxes dels naps una al costat de l´altra.
Afegeix una mica de sal iodada, la farigola i un raig d´oli d´oliva.
Amb el forn a 200ºC deixa coure aproximadament durant 30 minuts o fins que el nap estigui ben tendre. I a menjar!!
Si has provat la recepta m´agradarà saber si t´ha agradat?
Ets amant del nap? En quines receptes l´utilitzes?
Deixa un comentari