Avui et proposo una recepta dolça amb ingredients de tardor i saludable 100%. T´animes?
Necessites:
- 170 gr farina d´espelta integral
- 2 cdtes de llevat en pols
- 1/4 de cdeta de bicarbonat
- una pessigada de sal
- 230 beguda de soja (o llet sencera)
- 1 cdeta de vinagre de poma
- 60 gr de pasta de dà til
- 40 gr d´OOVE (Oli d´Oliva Verge Extra)
- 11 figues fresques
Elaboració
Posa en un bol tots els ingredients secs i barreja bé fins que quedin tots ben integrats. Reserva.
En el got del braç elèctric posa la beguda de soja, el vinagre, l´oli, la pasta de dà til (dà tils passats pel braç elèctric, deixats en remull mÃnim 15 minuts) i 3 figues fresques. Passa pel minipimer fins a aconseguir una barreja homogènia i sense grumolls.
Afegeix aquesta última barreja als ingredients secs i remena bé fins que quedi tot ben integrat. A continuació, afegeix la resta de figues, tallades a trossets, i remena una altra vegada amb l´ajuda d´una cullera.
Pinta un motlle per fer pa de pessic amb una mica d´oli d´oliva i afegeix la barreja per fer el pa de pessic de figues.
Amb el forn a 180ºC deixa coure durant 35-40´.
Passat aquest temps deixa refredar el pa de pessic i quan estigui fred ja podràs desmotllar-lo i gaudir d´aquest dolç de tardor.
T´agraden els dolços?
Deixa un comentari