Tot i que sóc molt més partidà ria de menjar la fruita fresca sense cap mena d´elaboració prèvia, de tant en tant m´agrada gaudir de receptes tradicionals i recordar sabors de la infà ncia.
Un exemple d´aquestes preparacions són les pomes al forn… La meva mare les feia bonÃssimes!!
Avui em ve de gust compartir amb tu aquesta recepta de Pomes al forn, una mica ¨tunejada¨ per fer d´aquesta preparació dolça, una opció saludable.
Necessites:
- 6 pomes golden
- 2 branques canyella
- OOVE
- pasta de dà til

Primer de tot renta bé les pomes (en aquest cas jo he fet servir pomes golden) i treu el cor amb l´ajuda d´un ganivet o l´estri que hi ha especÃficament per això.
A continuació, en una safata de forn posa un rajolà d´oli d´oliva i tot seguit posa les pomes.
Afegeix una culleradeta de pasta de dà til i un trosset de canyella al forat de cada poma.
Amb el forn ja calent posa la safata amb les pomes durant 30-40´a 225ºC.
Pots sevir les pomes calentones o guardar a la nevera i menjar quan vinguin de gust.
Si t´animes a preparar la recepta. M´ho expliques?
Deixa un comentari