A quin infant no li agrada menjar un plat de pasta amb salsa de tomà quet?
A la majoria d´infants els hi agraden els plats de macarrons o espaguetis amb tomà quet, només cal veure els menús infantils quan anem a un
restaurant, sembla el plat estrella. Doncs aprofitant que és un plat que sovint agrada als més petits, què et sembla si en comptes de recórrer a
les salses de tomà quet comercials que sovint venen carregades de sucres i greixos de mala qualitat, la fas tu a casa?
Et prometo que està bonÃssima i no et robarà molt de temps. I a més, pots fer més quantitat i congelar-la. M´expliques el resultat quan ho
provis?
Necessites:
- 1 Kg de tomà quet vermell
- 3 pastanagues
- 2-3 pomes vermelles dolces
- OOVE (Oli d´oliva verge extra)
- 1 cdeta de sal iodada

Elaboració
Renta bé els tomà quets i treu el peduncle, talla´ls en 4 trossos.
Pela les pastanagues i les pomes i treu la part no comestible i talla-les a trossos.
En una cassola gran posa 2 cullerades d´oli d´oliva verge i quan estigui calent afegeix les verdures, la poma i la sal. Remena bé.
A foc mig, deixa coure durant 20-30 minuts remenant de tant en tant perquè no s´enganxi. Veuràs que el tomà quet es va desfent, aixà que la
mateixa aigua que deixa anar ajudarà a que no s´enganxi la barreja.
Quan la pastanaga estigui tova apaga el foc i deixa reposar la barreja amb la cassola tapada.
Quan estigui freda passa pel braç elèctric fins a aconseguir una barreja homogènia i sense grumolls.
Ja tindràs la salsa de tomà quet a punt per afegir als teus plats preferits i a les preparacions dels més petits de la casa.
Com fas tu la salsa de tomà quet?
Si el teu fill@ no és molt fan de les verdures prova amb aquesta salsa de tomà quet, de ben segur que es lleparà els dits! M´ho expliques?
Deixa un comentari