La salsa de iogurt és molt versà til a la cuina, molt fà cil de fer, saludable i bonÃssima.
A més, aquesta preparació és molt refrescant i lleugera i la pots fer servir per donar un toc de frescor a infinitat de plats, desde amanides, verdures, carns o unes patates o braves de carbassa.
Necessites:
- 1 iogurt soja (o iogurt natural llet sencera)
- 1 cda OOVE
- 1 cda suc de llimona
- 2 dents d´all picats
- 1/2 cdeta sal iodada
- Pebre negre molt (al gust)
- 1 cdeta menta fresca picada

Elaboració
Pela i pica bé dos dents d´all, juntament amb una micona de menta.Â
En un bol posa un iogurt natural, l´oli d´oliva, el suc de llimona, la sal i el pebre i afegeix la picada d´all i menta. A continuació barreja bé tots els ingredients amb l´ajuda d´una forquilla i reserva a la nevera en un pot de vidre ben tapat.Â
Serveix ben fred. Aguanta bé 2-3 dies a la nevera.
Si proves la recepta m´agradarà saber si t´ha agradat!
Amb que has acompanyat aquesta salsa de iogurt?
Deixa un comentari