Aquesta recepta de sopa de col és una recepta molt fà cil, reconfortant i saludable. A més, necessitem molt pocs ingredients, en aquest cas he utilitzat la col de base, verdura que ara a l´hivern està en la seva mà xima esplendor.
Els dies freds m´encanta fer plats de cullera i les sopes són una molt bona opció.
Necessites:
- 1/2 col blanca
- 8-9 pastanagues
- 1 tros gran de carbassa
- arròs integral (1 got de cafè)
- aigua (10-15 litres)
- 2 cdetes sal iodada

Elaboració
Posa en una olla gran (jo he utilitzat l´olla de 15 litres) totes les verdures ben picadetes i cobreix amb aigua. Afegeix un parell de culleradetes de sal iodada.
Amb el foc mig deixa coure amb la tapa fins que arrenqui el bull i, aleshores, afegeix l´arròs (abans renta l´arròs bé sota l´aixeta).
Deixa coure mÃnim 1h30´ a foc baix amb la tapa posada perquè el caldo vagi agafant consistència.
Quina és la teva sopa preferida?
Deixa un comentari