Fa setmanes que van arribar a casa unes tallarines d´arròs i sense saber massa com cuinar-les vaig començar a tallar pastanagues, ceba i col i.. realment va quedar un plat deliciós… De fet, ja l´hem preparat més vegades i sempre ha triomfat!!
Sigues molt generosa amb les verdures i tindràs un plat ple de colors i saludable 100%. T´animes?
Necessites:
- 400 gr tallarines d´arròs
- 3 cebes
- 3 pastanagues
- 1 tros de col
- OOVE (Oli d´Oliva Verge Extra)
- salsa de soja

Elaboració
Pela la ceba i la pastanaga i renta-les juntament amb la col.
Talla la ceba i la col en juliana i la pastanaga a tires d´un centÃmetre aproximadament.
Posa una cullerada d´OOVE al wok i quan estigui calent afegeix les verdures. Remena de tant en tant amb el foc mig.
Mentrestant prepara les tallarines tal i com indica el paquet.
Si veus que s´enganxen les verdures pots afegir una micona d´aigua. Quan aquestes estiguin daurades i la ceba comenci a estar transparent afegeix la salsa de soja (al gust, pensa que és un processat amb força sal i no haurÃem d´abusar).
Apaga el foc i afegeix les tallarines. Remena bé i serveix ben calent.
I ja tens a punt aquest plat oriental ple de contrastos de colors i gustos.
T´agraden les preparacions orientals?
Si prepares la recepta m´agradarà saber si us ha agradat i si als petits de casa també l´han trobat bona!?
Deixa un comentari