Avui em ve e gust compartir amb tu aquesta recepta, una bona manera de donar ús a aliments que en altres moments anirien a la brossa o a cuinar amb parts dels aliments que habitualment pensem que no tenen cap interés gastronòmic. Som-hi?
Necessites:
- 150 gr de farina de cigró
- 200 ml d´aigua tèbia
- una micona de sal
- OOVE (Oli d´Oliva Verge Extra)
- carbassó, peles de carbassó, tires de pastanaga, etc.

Elaboració
Remena bé tots els ingredients fins a aconseguir una barreja cremosa.
Ja tens preparada la crema per començar a sucar les verdures que escolleixis i fregir-les.
Prepara una paella amb oli d´oliva verge extra i quan aquest estigui ben calent, ves fregint les diferents verdures fins que estiguin daurades. Escòrrer bé abans de servir!!
També pots fer-ho al forn. Prepara la safata de forn i amb l´ajuda d´un pinzell pinta el fons d´aquesta amb oli d´oliva verge extra. Reparteix les verdures per tota la safata, sense que quedin una a sobre de l´altra. Posa un raig d´oli d´oliva per sobre de les verdures i amb el forn ben calent posa la safata a la part de dalt fins que quedin daurades, si és necessari dona-li la volta.
Aquesta és una bona recepta per aprofitar les peles del carbassó, carbassó o pastanga que comencen a estar una mica lletjos perquè fa dies que corren per la nevera, carxofes que hem bullit per alguna altra preparació, etc.
També pots utilitzar la mateixa recepta per arrebossar el peix, per exemple.
Coneixes més receptes d´aprofitament alimentari?
M´ho expliques?
Deixa un comentari